søndag 31. mars 2013

Påsken hos mormor

I påsken har Karoline og jeg vært hos mormor en hel uke! Vi har kjørt buss helt til mormor og hjem igjen, vi har vært på Solastranden, vært på besøk hos Hanna Kristina, Tor Henrik, Ane og Gisle på hytta, besøkt Moster på Åseheimen og vært på Sandnes og shoppa litt.

Vi dro avgårde fredag formiddag, kjørte til byn hvor Christin Elisabeth var snill og hjalp oss på bussen med alt pakket vårt, desverre var det ikke den flotte luksusbussen til Bus4you, men en reservebuss fra nettbuss, noe som var LITT nedtur, men den tok oss nå dit vi skulle. Da bussen kjørte ut fra bystasjonen i bergen kom det ett høyt "Jippi" fra Karoline og alle studentene ombord fikk seg en smilende start på turen.
Karoline, er klar for avgang :)Karoline storkoste seg på turen ned, og det kom ikke ett eneste misfornøyd pip fra henne, hun kikket ut vinduet, så film på iPaden, tegnet, puslet o.l på iPaden. Da vi gikk av bussen på Sandnes sa bussjåføren: "hun jenta di er flink altså, kom jo knapt en lyd fra henne". For meg var ikke det en overraskelse, ettersom hun ikke er den som lager mest lyd til vanlig :) Men de har gjerne endel barn ombord som ikke syns det er like gøy å kjøre buss så langt :)

Helgen hos mamma var ganske rolig. Vi hadde en liten rundtur på lekeplassene rundt blokka på lørdagen, og søndagen dro vi til Solastranden og hadde en nydelig tur. Karoline ble ganske paff for hun har aldri sett en sandstrand før. Så hun ville helst bare sette seg ned å grave med engang. Vi fikk gått litt, etter en stund langs vannkanten og studier av div ting, fant vi oss en stranddump, eller "ei håla" som man sier på Sandnes. Her koste vi oss med niste i ly for vinden, og nøt sola mens Karoline gravde i sanden og studerte både det ene og det andre.

Masse skjell som lagde knaselyd når man gikk bortover, de må studeres nøyere.

"Se mamma! Ett skjell"

Mormor viser og forklarer :)


Masse masse vann


Lunch i sandhålå.


Karoline storkose seg i sanden.

Fant en stein på vei te bilen, den måtte bestiges!Kommer mer fra påskeferien en annen dag ;)


Ha en fortsatt fine påske :D

1 kommentar:

  1. Så herlige bilder! Og ei tålmodig jente har du absolutt :)

    SvarSlett