søndag 13. mai 2012

Mai på kalenderen

Kalenderen skriver mai.... men når man lytter til været og titter ut vinduet, minner det mest om februar, sterk vind og mengder med regn.

Karoline og jeg har gjort det beste ut av dagen, Karoline har malt det ene bildet ble en regnbue og det andre var av fotskor (fotspor), etterpå lagde hun seg to lekre armbånd, det ene nesten utelukkende i rødt og det andre i en nydelig miks av perler. Det er veldig kjekt for en kreativ sjel og se at vesla på 2.5 år også liker å sysle med kreative ting :)

Når hun var ferdig klødde det i fingre og tær, hun ville høre hiv og hoi, og så føk hun rundt i stua, turnet, og danset, lo og lagde ablegøyer, mens hun sagt høyt og ivrig til teksten. I juli skal vi til Dyreparken og der "Sabeltann bor" som vi har sagt, så skal bli spennende å se hva hun syns om det. Vi hadde tenkt å få med oss showet med Sabeltann også, men det begynner først 23.15 og det syns vi ble i seneste laget.

Nå som det ser ut til at trioen i Grønhaugvegen går lysere tider i møte skal vi prøve å være litt mer aktive her inne også, slik at dere som ikke bor på Tjeldstø også kan følge med vår håpefulle lille prinsesse :)

Noen bilder til sist :)

Ett bilde fra mars når jeg, Karoline og mormor var i Bergen og koste ossKaroline lufter vårdressen på en av de fine dagene i AprilDet er stort å få drikke av voksenglass MED stett på


og til slutt noen av våre nye naboer, Karoline og jeg var nede og matet de med pølsebrød :D


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar