mandag 19. september 2011

Ut på tur i regnet - Geocaching!!

I dag har Endre og jeg vært på tur i marka/skogen og gått en lang tur for min del, i ulent terreng. Målet var en cache som heter maur, og man skjønner jo navnet når man på veien kan se flere enorme maurtuer! Vil tro det iler ganske heftig på stien når det ikke påsregner som i dag!

Dette var en av min første turer etter at jeg fikk klarsignal for å trene. Det er nesten 3 år siden jeg hadde mulighet, helse og lyst til å trene sist. Lysten er der veldig ofte, men den lange dørstokkmila er litt lang å krysse ;)

Det ble ca en time med såpass gange at jeg ikke hadde pust å snakke, hehe og en 3 kvarter med vanlig rolig gange tilbake til bilen. MEN med bekken og rygg som hyler innimellom, er det jaggu ikke lurt å avslutte turen på asfalt :O
Selv om det ofte er vanskelig å komme seg ut, så føles det jo så utroolig deilig etterpå! Da er det med god samvittighet man lasserer seg i sofaen foran tv og pc :D

Men jeg fant cachen og fikk en pust i bakken, mens Endre pratet i telefonen og jeg nøt naturen :) Desverre ble det ikke mange bildene, siden det regnet sånn, men det ble da noen!

Svett, gjennomvåt av regn men blid :))

Noen prøvde iherdig og få Endre til å bli Viasat kunde...


Is there a cache here?


Nydelige lyngen i blomst.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar